Live a little

Ååååh. Jag är SÄMST på att ta beslut. Inte impulsiva beslut, För dem är jag i särklass bäst på. Vi går in på hotellet här och ser vad som händer, vi åker dit, vi stannar här, vi åker med den bilen, vi dricker detdär, nu piercar jag mig, nu bokar jag en tågresa dit.

Men beslut som jag kan ändra
Mig gällande. Alltså sådan beslut som ligger lite längre fram i tiden och gör att jag kan analysera, gnata och tjata om det. Beslut som inte sker direkt är jag rent ut sagt åt helvete dålig på. Och det är därför klockan är 2 på natten denna måndag, eller nu tisdag och jag inte kan sova. För jag vänder och vrider på ett kommande beslut.

Det jag alltid gör dock är att jag frågar folk vad de tycker jag skall göra och eftersom folk i min omgivning har ganska delade meningar så blir jag delad. Men också för att de ibland kan vara eniga och jag då inte håller med dem. Skulle jag fråga alla
Mina vänner och min familj om vad de tycker om att jag skall flytta tillbaka till madeira i ett halvår så skulle jag få tvär nej. Jag skulle få oräkneliga "är du dum i huvudet eller?" och vissa skulle tom. Bemöta mig med skratt.

Skulle jag däremot fråga vad de tyckte om att jag skulle flytta tillbaka till Kungshamn vars population är 3000 personer och det är en baksmälla på 9 månader om året med noll framtidsutsikter eller visioner för mig så skulle vissa säga nej, men flerparten skulle säga "tja.. varför inte"

Därför kommer jag nu inte lyssna på någon gällande mitt beslut. Jag skall inte räkna, skriva för och nackdelslistor eller fundera på hur många det gynnar och hur många som blir ledsna över mitt beslut. För det handlar ju faktiskt bara om mig. Och om folk blir berörda så är väl det jättebra eller jättedåligt, men sådant är livet. Man må ju få välja själv, och man må få gå över lik ibland . Man kan alltid välja om.

Synd att jag har så lång tid på mig att bestämma mig, annars hade jag ju vetat vad jag valt just i denna situationen och det är att Live a Little.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0