Last night, part 2.

Jorå, sen efter att ha letat efter bakplåtspapper forever utan framgång så åkte vi hem med ett kilo pepparkaksdeg (medtaget från sverige, claro!) och sen så bakade vi för fulla formar! Hade inget mjöl, så mickan undrade om vi inte kunde ta välling från när malins syrras barn var här. Funderade en stund på om
Mickan skulle kunna tänka sig att baka med allt, bara det är i pulverform och vitt. Sen skrattade jag o My hejdlöst åt lille mickan.

My gjorde ett L och ett M och ett hjärta av som pepparkakor. Som då självfallet står för Linus och My. Då skrattade jag och mickan åt My och sa att hon var en tönt. Då ringde hon Linus för att han skulle säga att det var sött, men linus sa att my satte honom i en lite dålig sits genom att tvinga honom säga att det är sött fast han inte tyckte det. Vilket inte var svaret hon ville höra. Så.. Romantikern My tar fram kniven och hugger sönder bokstaven L och slänger den i soptunnorna.

Vi kavlade med varsin tom vinflaska och drack ur en samtidigt som vi skapade hutlöst fula peppisar. Julmusik, julljus och bakning. Mmmm!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0