Fyfanvilkenjävladag

Som ni förstår av rubriken så har det varit en ganska påfrestande dag. Det tär fan att vänta. För SHIIEET vad jag har väntat idag.

Väntat på taxin, väntat på bussen, väntat på flyget i 2h, för att sedan vänta på ett annat flyg i 8,5h. Väntat på Linda, väntat på.. Ja, där tog väl väntan slut eftersom Christina fick vänta på mig på flygplatsen. Hon skulle på middag, trodde jag skulle med men jag var ju SÅ trött (läs stycket om väntningen) så jag pallade inte. Men hon hämtade upp mig och körde mig hit. På flygplatsen hade hon en Ipad med sig som det stod mitt namn på, på skärmen. Allt i rosa och med ett hjärta. Vilken tjej hon är alltså. Fin människa!

Sen bytte hon dock till en som det stod "Im with stupid" på och en pil som pekade på mig. Jag avslutade showen när folk inom området pekade på mig och skrattade...

Sen kramade jag mina fantastiska sambor Malin och Mickan. Vi satte oss på balkongen, tände en cigarrett och tog ett glas vin. Det gick 3 minuter, sen kändes det som om jag suttit där sedan den 7e December när jag kom ner på semester. Men det var ju 15 dagar sedan! Helt sjukt. Kändes verkligen inte som om det gått en endaste dag.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0