Amsterdam


2 Jävla lediga dagar, och jag känner mig som en ny människa. Okej, total lögn. Samma gamla människa men mer utvilad. Igår satt jag o Josse på klipporna och dök i, badade o kollade efter brännmaneter. Vi hade med oss Josses förtjusande lillasyster också. Tur det, då varken jag eller josse fick på oss de rosa simglasögonen.

Sedan kilade vi hem till mig efter ett par timmar, då jag o Josse var ensama och drack lite öl. Sedan kilade vi hem till Josse och drack vin o sen kom Mia. Vi tre åkte ner till Calmars veranda och käkade middag och tog oss ett glas. Senare promenerade jag hem till Nadja för en fin avrundning med Rosé i solnedgången. Just great.

Idag har vi varit på stranden och sedan suttit i hamnen och käkat glass på bryggan. Både jag o Josse sa att det känns som om man vart ledig i 100 dagar, fast det är 2. Då jobbar man mycket, det tycker jag.

Hunnit fundera lite på vad man vill göra. Är starkt inne på Holland. Mer specifikt Amsterdam. Har aldrig varit i Amsterdam, men nu skall vi dit under min födelsedag, 1:a september. Hade varit MAGISKT att åka dit en weekend.
Sen är jag bra sugen på att stanna. Amsterdam verkar vara en riktigt fin stad. Behöver lite omväxling känner jag.

De har bland annat Van Gogh museet och Anne Franks hus där bland dessa 50 museer.

Amsterdam räknas som världens mest liberala stad. I ingen annan stad är det lika öppet när det gäller lätta droger, sex och prostitution.


Visst vettu. In good and in bad tycker jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0