Gustav Vasa


Hahaha. Herregud. Jag ser mig ändå som väldigt allmänbildad. Just för att jag läser mycket, spanar igenom varenda artikel på wikipedia som är första-artikeln och jag frågar så mycket, så jag vet en del. Tyckte jag.

Imorse när jag fortfarande var halvfull så snackade jag med Calle i telefon, och vi kom in på Gustav Vasa. Nu minns jag inte ens hur vi gjorde det. Men så sa Calle någonting om Herr Vasa och jag säger "Aaa.. men vilken Gustav Vasa? Alltså, vilket nummer? Typ V eller VI eller vilken?"

Eh ja. Det fanns ju tydligen bara en Gustav Vasa fick jag förklarat för mig mellan skratten. Calle postade sedan en Wikipedia artikel om Gustav Vasa på min wall som jag nyss läste. Där står det att Gustav Vasa har varit KUNG ÖVER SVERIGE! Wut?! Jag frågar min lillasyster o hennes vän om det stämmer och de säger: Är du dum i huvudet ? Du skojar nu va? Jag fick inte riktigt bekräftat informationen och säger: Eh, alltså.. det står så här på Wikipedia att han vart det. Men det kanske inte stämmer då.

Tydligen stämde det. Herregud. Stupid.

Men jaja, 50 procent av de som splittrats från sin familj, men som sedan träffas igen senare i livet blir attraherade av varandra. 50 Procent! Det är fan inte klokt vilka höga siffror. Ja, ni ser, sådant kan jag. Vem fasen har plats för massa dravel om Gustav Vasa liksom när man kan öka kunskapen inom incest ämnet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0