Tillägnand den Anonyma kommenteraren


Till dig anonyma modiga människa som kommenterade inatt och skrev:

"Vadå ta alla droger i världen? Är du dum eller?!"


Mitt svar är:
  Jo, vid närmare eftertanke så är jag nog rätt dum, och jag uttryckte mig nog inte så väl. Jag menar självfallet inte alla droger i världen. Jag skulle aldrig någonsin ta Heroin. Ursäkta missförståndet.

Egentligen menade jag inte specifikt droger, jag menade själva grejen. Jag menade att jag vill leva, inte ta massor droger, men känslan av det. Sen är jag dock inte emot droger speciellt mycket. Man får göra som man vill. Inte om man är svag o inte kan säga nej. Och jag tappar mycket, mycket respekt för människor som tar droger. Folk som skall vara så jävla duktiga och leka kungar på arbetet tex, men som helgerna tar massa skit. Det klarar jag inte av. Men som sagt, ingen dömd. Man får göra precis vad man vill. Och jag är en otroolig hycklare när det kommer till ämnet droger.

Så min följdfråga är, du Anonyma kommenterare: Vem är du att fråga om jag är dum eller inte. Om jag skulle vilja, så skulle jag ta alla droger i hela världen. Jag kanske redan tar alla droger i hela världen. Och du har inte någonting med det att göra, trevligt att du läser och lägger dig i men är du dum eller ?  Man gör som man vill. Du valde att kommentera ett inlägg som jag skrev, good for you. Och jag valde att imorse dra i mig alla droger i hela världen. Good for me.



Fortsatt trevlig kommentering du Anonyma.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0