POUR ME A GLASS OF GYNNING PLEASE


Jag fullkomligt älskar Carolina Gynning. Jag älskar att hon är så openminded, free spirit, galen, glad, säger saker innan hon tänker, rolig, och klok. Mamma och jag har läst hennes böcker bådatvå, och min kära moder säger att hon ser mycket Gynning i mig. Inte utseendesmässigt då vadklart, men själsligt, personlighetsaktigt. Jag kände själv igen mig mycket när jag läste hennes böcker, och vi båda är ju suckers för konst och målar.

I början tyckte jag inte så mycket om Carolinas målningar o konstverk. Det var alldeles för förutsägbart. Man kunde veta vad det fanns i hennes huvud när hon målade tavlan, och det var inte någonting jag ville ha. Man kunde se samma penseldrag i alla tavlor, samma bild. Jag ville ha oidentifierad konst, någonting som någon målade och jag kunde komma på 100 saker som cirkulerade i konstnärens huvud, jag ville inte ha uppenbart. Jag ville ha oförutsägbart.

Sedan växte det i mina ögon. Jag älskar det hon gör med färgerna och motiven. Jag gillar att samma penseldrag förekommer i de flesta tavlor, det är som en röd tråd för mig nu. Det är kul att se. Hon är väldigt duktig.
Innan målade jag med oljefärger, men jag har inte tålarmod att göra det längre, det är akryl som jag använder mig av nu.  Det är bara att måla över med massor av fina tjocka färger.

Det jag skulle komma till var att Carolina nu kommer lansera en glaskollektion som säljs på Cervera nu i slutet av maj. Priset är 249:-/st och drinkglasen kostar 199:-/st.  Ur fina verkligen!  Jag är väldigt många procent säker på att min kära moder kommer att införskaffa lite sådana glas till både henne och mig.












Kommentarer
Postat av: m

Ditt nickname sprids som en löpeld i de karlskogingska hoodsen! En gammal klasskamrat kallar hennes bf för "supersnällasilvermats" på hennes blogg = youre a trendsetter karlsson! ;)

2011-04-14 @ 18:33:41
Postat av: Hanna

Jag ska jobba med henne på ett event under en helg i Malmö ;)

2011-04-14 @ 20:27:22
URL: http://skickaettvykort.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0