Frossa

Vaknade inatt, mådde sjukt illa. Frös som fasen och hade ont i halsen. Gick upp i morse
, gjorde iordning mig men det gick liksom inte över. Valde att stanna hemma ida, vilket var bra för jag mår fan inte bättre. Jag antar att det beror på att jag bränt upp mig. Silva sa förrut att det är så om man bränner sig mycket, så kämpar kroppen för att hålla sig nedkyld och att den då inte kan hålla undan allt annat. Jag har ju säkert vart påväg att få något också, och då åkte jag på det nu.

Ligger i soffan med gåshud o skakar och hela övre kroppen är bränd. Mindre lyckad start på veckan.

Skall ligga här o självdö lite hela dagen. Smörja in mina läppar som under det senaste året har fått så lätt att bli brända, så de svullnar upp efter lite solnig. (OK, efter ganska mycket solning.) Ser ut som en dålig kissie kopia, eller dålig o dålig. Kanske ser ut som en bra Kissie kopia då? Hur som haver. Klagomur volym 1.


Åhååå. Hittade denna bilden nedan, och insåg nu att jag har en loong way to go. Denna kvinnan ser ut som om någonting som legat väldigt länge i soya. Softish. Stackars barn bredvid, måste ju få mindervärdeskomplex bredvid henne på stranden. Det GÅR liksom inte att bräcka.

Tror dock alla är rätt ointresserade av att bräcka detta. Uuh.





Kommentarer
Postat av: maddis

Jävlar i havet. Ser ut som hon har bruna skinnbrallor på sej! Krya på dej saris, kleta in dej i en massa aloe vera. Kommer du ihåg när nord fick solfrossa? Hon blev ju dösjuk i mer än en vecka, så akt dej. Och det är svårt att bli en dålig kopia av kissie. Hur man än ser ut är man alltid det bättre alternativet till orginalet :p & förstår din åka-hem-ångest. Been there. Gör inget radikalt om du inte är säker. Men jag kan säga att det gör inte lika fysiskt ont i hjärtat när man tänker på öa, när det finns sol & varma vindar här uppe. Kom hit ett tag om du vill. Vi har plats. Think about it.

2011-04-11 @ 15:48:57
Postat av: SJK

Maddis. Du är underbar. Jag kommer gärna så gärna. Nu har jag dock ett flyg att passa hem med min moder den 9:e maj. Men jag kommer mycket, mycket gärna efter det. Går ju superbilliga flyg GBG-London. När kommer du hem till Sverige? Spenderar du sommaren där? Vill gärna träffas så snart vi kan!



Tack för krya på dig orden. Tack!

2011-04-11 @ 16:24:59
URL: http://sarajardim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0