A.K.A CASY



Min väninna skall idag på en blinddate. Eller, vet inte om det kallas blinddate när det är så att de vet hur de ser ut.
Det roliga med detta är att hon var ganska taggad igår när jag talade med henne. Hon skall träffa en snygg man som heter Casy och ta ett glas vin. Låter bra säger hon. Efter att vi talat om detta ett tag och sedan gått över till andra ämnen så börjar hon vråla, skrika, gapa och verkligen testar decibel gränserna till det yttersta. 

Jag frågar vad det är som händer, och efter ett tag så flåsar hon ur sig: Jag fick ett meddelande av honom nu. Eeh.. jaha, säger jag och undrar vad det kan vara för hemskheter han skrivit i meddelandet. Börjar fantisera om oacceptabla sexuella erbjudanden, eller att han skriver att hans fru skall med på daten, eller om det kan vara så att de kanske skall mötas i hans källare istället för ute på stan.

Det som hade hänt var att Casy hade skrivit under med namnet Håkan istället i meddelandet. Därav avslöjades det riktiga Svensson namnet för min vännina, och hon var inte alls nöjd. Hon hade spekulerat om han verkligen var helt svensk, då han hette Casy och detta var mycket spännande för henne att få ta ett glas med någon som antagligen hade rötter i Amerika. Anledningen till att hon trodde han hette Casy var att detta namn stod skrivet i hans mailadress, vilket fick min vän att blindt tro att han hette detta.

När vi lagt på luren för att hon skulle lugna ned sig lite så får jag senare ett meddelande vid 23 tiden som det står:

håkan.....?!
de går inte
måste ställa in


Tyvärr så tror jag inte Håkan kommer få någon date idag, och att han kanske skall byta emailadress, eller helt enkelt byta namn för att bättra på oddsen om det finns fler skogstokiga kvinnor där ute som inte kan tänka sig gå på en date med en Håkan.


Kommentarer
Postat av: Josse

hahahaha...skön polare du har..vem var de??

2011-05-12 @ 14:07:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0