Det regnar.


Jag älskar när det regnar
. Det är så härligt. Så mysigt. Så lugnande, harmoniskt, underbart och fint.
Jag sitter här och tittar ut genom fönstrena. Vissa är öppna då det är så varmt ute, att vi alla hade trillat ihop om vi inte haft öppna fönster. Varmt inne, varmt ute. Men.. det regnar.


Igår var gänget på champagne frukost. På Hotell Porto Mare. Fantastiskt varendaste gång.
Sen kilade vi till Forum, gick i affärer, käkade Italiensk glass, och sedan så gick jag o Sis på Bio. Vi gick på The Switch (A Troca för de som tänker se den här på Bio). Jennifer Anniston. Åh vilken fin kvinna, och vilken fenomenal film. Riktigt riktigt bra. Sen lagade vi mat, och Oskar kom ned och käkade. Sedan blev han ett offer för mitt urusla humör, och gick hem. Bra där. Det hade jag också gjort om jag inte redan befunnit mig i min egen soffa.

Ostyrlig. Sjövild. Okontrollerbar. Det är 3 benämningar på mitt annars blomstrande humör. Jag har redan fått psyket på 2 av mina kollegor idag. Jag fick precis också ett totalt onödigt bitch-ryck för att två av mina vänner, kollegor har startat någon jävla mesig klubb, som heter något oerhört töntigt, och har en bild på en grej som inte ens ser ut som det som det skall vara. Roligt hade jag annars tyckt. Totalt jävla sjuukt mesigt, och så jävla barnsligt, onödigt, tidstagande, och dagis nivå tycker jag nu.





Men imorgon så rebootar jag. Imorgon kommer jag skratta åt mina kollegor som båda är vuxna män och beteer sig som barn som sitter på fritids och startar olika klubbar o lag med loggor. Imorgon kommer jag tycka de är superroliga, för det är de egentligen. Men inte idag.

Det regnar ju, och när det slutar regna så har allt spolats bort. Dåliga humör, smuts på gatorna, allting blir mycket mycket bättre. Jag älskar regn. Och nu börjar regnperioden. Efter 7 månader med sommar, så följer 5 månader med regn. Och jag skall köpa mig ett genomskinligt paraply som jag kan gå runt med till mina turkosa stövlar. Ikväll skall jag kura ner mig i soffan, framför Foxlife, och läsa en bok undertiden. Jag skall dricka Mango te, och sen skall jag somna och vakna mitt i natten och släpa mig till sängen. Hoppas det regnar då också. Hoppas det regnar så mycket att jag kan ta en kanot till jobbet imorgon. Okej, inte så mycket. Man får inte önska sådant. För igår önskade jag att det började regna och att jag skulle sitta här o titta ut på regnet. Och det började regna. Jag önskar att alla jag älskar och som är värda det på jorden blir lyckliga. Jag önskar att ingen är rädd, och jag önskar att alla tycker om sig själva och att alla tycker om varandra. Att alla är mätta, har vatten och är glada. Jag önskar.

 

Men just nu regnar det, och jag älskar det.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0