Skönheten & Odjuret

Människor grillar ute. Hur underbart är inte det då???


Jag och Mia tog en promenix i den fantastiskt fina kvällssolen nu efter Disney Maratonet, och kände att vi behövde en bensträckare. Vi plöjjde 3 filmer denna Söndagen alla tjejerna. Imponerad att vi släpade oss till Karin + man. Lejonkungen, Pocahontas och Skönheten & Odjuret. Fantastiskt bra! Jag tror inte att man fattar så mycket när man är 6 år och kollar på dessa filmerna, för så mycket jag skrattade åt dem idag, så mycket skrattade jag bergis inte 1995 iallafall.

Jag är så förälskad i Skönheten & Odjuret. Den är så vacker. Han är ett Odjur, och hon är en skönhet, men de blir förälskade iallafall och hon får ETT BIBLIOTEK! Det är ju nästan det bästa, jag kände mig svag när den delen kom upp på TV:n. "Du är lite lik Bell" säger Karin. Jo, Bell älskar böcker, och jag älskar böcker. Bell älskar uppenbarligen män som är... speciella, jag älskar män som är lite speciella dock inte i den graden som Odjuret är. Bell har ett rykte om sig att vara Galen. Tja.. det antar jag att jag också har. Sara Bell Skönheten Karlsson.


Ett fantastiskt, gigantiskt Bibliotek som gåva. Vilken man!



Nästa vecka blir det 3 andra klassiker av Disney, men vi funderar på att slänga in Svanprinsessan också, som väl egentligen är en Pixar film. Men den är så bra, så det får nog gå. Jessica kläckte också den brilljanta idén att vi skall ha en "Halv åtta hemma hos mig" varje vecka. Så att någon skall bjuda hem gänget på middag en gång i veckan. Fantastiskt rolig idé ! Vi kommer köra igång efter Påsken. Hurra.

Imorgon är det den 22:a Mars, och det betyder att vi skall fira min Andra födelsedag, som infaller den 22:a Mars varje år. Jag kände inte att vi kunde göra något speciellt, då det är Måndag och jag ändå inte dricker. Men vi skall iallafall ha Fika hemma hos mig imorgon klockan 17:00, så det blir ju iallafall Mysigt! Och man skall ju alltid fira födelsedagar på något sätt, skumpa eller Kaffe spelar inte mig någon roll egentligen, bara man ses.


Åh, vilken fin söndag det har varit idag. Ingen ångest, ingen baksmälla, ingenting. Bara välmåande och bra humör. Skratta gjorde jag åt min kära väninna, som inte var nykter igår, utan var räääättt berusad. Och som ringde mig klockan ett inatt och sa: Saaaaraaaaa, kommer du ihåg dendära gången jag var sååå jäävla full? Inatt, Inatt är det fanimej värre. Hon var inte så pigg idag när hon släpade in sig med två mackor i handen in till Karin och Andreas. Hahaha. Jag ÄLSKAR att skratta åt mina bakfulla vänner, och åt det de gjorde natten innan. Jag älskar det ännu mer när jag inte är bakfull och jävlig själv.



Jag är så jävla nöjd över att jag inte var ute igår. Herregud.

Kanske har man karaktär ändå?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0