Ångest botas med Pulver.

Hallååå eller !


Nu har jag börjat på pulver igen.
Efter att ha spenderat Söndagen i kyrkan och sedan i fosterställning på golvet, så inseer jag att Pulverdieten är det enda som håller mig nykter. Jag har också bestämt att jag inte skall skriva om vad som händer längre och vad fan jag gör på fyllan. Det påminner mig bara, och jag överväger fortfarande att tabort inlägget jag skrev igår. Det kan ju inte göras ogjort, och jag kommer snart skratta åt det.. inte än dock, men snart. Jag menar. Vad fan gör detta om 100 år liksom. ingenting. Det är bara så hysteriskt fucked up och roligt. Jag är ju inte den som göra sådanthära egentligen. Jag ligger inte längre med random killar, och jag super mig inte såhär full. Nu släpper jag detta. THE END.


I lördags fick jag paketet från USA. Det paketet mina föräldrar skickade den 8:e december 2009, som aldrig kom till Madeira. Det kom till USA. Så nu har jag massa massa julgodis, skumtomtar, julskivor, lite julklappar, pepparkaksdeg och oskars Chips här hemma. Chipsen kan man ju inte äta, men pepparkaksdegen går ut i Maj. Så nu skall jag fira jul härhemma nästa vecka. Mysigt!


Skumtomtar                                Pepparkaksdeg o mandelmassa





Jag måste tipsa om VÄRLDENS härligaste duschkräm, och peeling. LdB SILK. Fantastiskt sköna, och luktar såå ljuvligt. KÖP KÖP KÖP!



Sen är det min fina Scarf som jag köpte på H&M i Lördags. Tydligen hade jag köpt något liknande på fyllan också, men jag orkade liksom inte vänta på den. Jag är ju ett leopard freak. Fin va?

 

 

Nu är det Tavlor, Böcker och lugn som gäller. Imorgon drar jag till VaraRehab! Mitt liv skall nu bli lugnt och harmoniskt. Ååååh, vad jag ser fram emot det.

 

 

Sen måste jag bara tillägga att Oskar Nilsson, du är en fantastisk vän och en stjärna. Jag är så jävla stolt över dig.

 







Kommentarer
Postat av: Jacque

Oskar, vilken grymt söt snygging alltså ;)

2010-03-15 @ 19:23:49
URL: http://jacque.blogg.se/
Postat av: Jappa

snygga glajjer!

2010-03-16 @ 12:36:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0