Tack ännu en gång Alkohol, för din katastrofala inverkan i mitt liv.

Fredag:

Beslutet togs av mina mindre fungerande delar i hjärnan och det bar av till Göteborg.
Superduper roligt att hänga med Jennie och dricka vin i henens fina lägenhet. Men denna känsla av eufori skulle snart bytas ut mot mer vin och skräckupplevelser. Efter att ha konsumerat större delen av Jennies 5 liter dunk med Tyskt vin så började nog alla sinnen svika mig. Inklusive Jennies omhändertagande.

Vi beställer en Taxi och slänger iväg oss 10 minuter till andra sidan av stan och skall gå in på en Krog som jag gillar, men Jennie var inte så sugen när vi stannade på utsidan och folk var påväg därifrån. Vi hoppar inte ens ur taxin utan fortsätter tillbaka till Centrala Göteborg, och hamnar på Andra långgatan. För er som har koll på Stan, så vet ni att det skiljer sig en del från Avenyns flotta, välputsade ytor i Stureplans stuk. Jag o Jennie skall på Strippklubb!


Ren och skär jävla urartning sker sedan de följande 36 timmarna:


1. Jag stöter på min gamla bästa vän, som inte pratat med mig på 1,5 år för att jag blev tillsammans med hennes morbror. Henne stöter jag på mellan två dörrar på Centralen, och efter att ha sagt massa saker som jag knappt kommer ihåg då jag var i ren och skär shock, så är jag tvungen att fly för jag trodde jag skulle kräkas på hennes skor. Helt brutal händelse. Som jag funderat över i 18 månader hur den dagen skulle arta sig. Det gick sådär måste jag säga.

2. Jag börjar fylle SMS:a vår gemensama vän som också var med vid mötet, men som inte är något sådär stort fan av mig heller längre... uppenbarligen. He he he. Så de kontaktade en av mina närmaste vänner och det blev helt kaos, och jag vet att jag skrivit massa massa meddelanden till dem allihopa, och har smart som jag är raderat alla utgående SMS. Men det lär varit jävligt störda saker jag skrev, för jag fick ett meddelande av min underbara vän igår, där det stod: Det du skrev igår, pratar vi om när vi ses! Känner att det inte är något vidare bra tecken. Hjälp.

3. Jennie skall visa något på H&M's hemsida, och det slutar med att jag registrerar mig, pekar på allt jag vill ha och jennie klickar hem det med mitt Visakort i handen. Kommer bli jävligt intressant att se vad jag får för fint hem om någon vecka. Jennie nämnde något om Rosa skor mellan de hysteriska skratten ..... Rosa skor... (!!!!!!????)

4. Jag får för mig att jag skall göra upp med mitt Ex, och ringer och sms terrar honom som en gaaalning. Han svarar inte, och då skickar jag GIVETVIS ett meddelande till hans polare som ringer upp och säger: Jag vet inte vart han är, jag har inte snackat med honom på evigheter, han har fru och barn på g, och han har inte pratat om dig på 2 år. Vilket var total jävla bullshit, då vi var tillsammans för 1,5 år sedan liksom så det gick inte ihop. Jag blir asförbannad för att han ljuger för mig (vilket jag nu inseer att det var för att jag inte skulle skada personen i fråga igen, och att kompisen bara ville skydda honom från mig. Monster Sara). Jag skickar ett meddelande till mitt Ex, och skriver: Jag kommer hem till dig nu. Kompisen ringer då upp mig, som om han var synsk och gissar att jag är påväg till min gamla man, och säger att han inte är hemma. Jag fattar ju såklart då att de har pratat med varandra och blir om möjligt, ännu argare. Hoppar in i en taxi och berättar hela min historia och relation till mitt ex, och killen föreslår att han och jag skall ha sex istället. Jag tackade nej, och skulle nu upp och prata med mitt Ex. Taxi killen tror inte jag kommer få komma upp, så han väntar på utsidan. Där kan han stå tills imorgon tänkte jag. Jag slänger mig på portklockan och ringeer som en besatt tills fönstret 3 våningar upp öppnas och mannen vars hjärta och självförtroende jag jämnat till marken tittar ut.... och SKRIKER:

SARA!!!! VADFAN GÖR DU HÄR. DU KAN INTE BARA KOMMA TILLBAKA SÅHÄR O TRO ATT ALLT ÄR BRA, JAG VILL INTE PRATA MED DIG NU. JAG HAR HALSFLUSS OCH FEBER, OCH DU FÅÅÅÅR INTE KOOOOMMMAAA IIIIIIIIN!!

Jag flippar ju totalt och börjar klockan 3 på natten skrika upp mot fönstret i lägenhetsområdet:

DIN JÄVLA IDIOT. JAG VILL INTE HAAAAA DIIIIIIIIIIIIG!! SLÄPP IN MIG FÖRIHELVETE!!!

5. Kaos utbryter och det slutar med att han skriker att han skall ringa mig, och jag säger något idiotiskt och går därifrån. Sätter mig i den väntande taxin och... tam tam taaaaaam: Drar över Taxi chaffisen istället. Score!


Lördag:


6. Jag vaknar på morgonen och vet att detta är den sista dagen i mitt liv. Tar på mig, och går ut på gatan i solen. Går runt och ringer sedan Jacque. En person som säger den bittra sanningen, men som hjälper mig att komma över min ångest, och säger att det som jag aldrig vill höra, men det som jag behöver höra. En fantastisk klippa alla mornar som jag vaknar och på fullaste allvar inte vill leva mer. Grejen är att det är inte fyllesaker som jag får ångst av. Det är saker som jag kommer skratta resten av mitt liv åt. Men det som gör mig så ledsen är att jag alltid drar in massa människor i det jag gör. Jag förstör mina relationer som om de vore oviktiga, och blandar in människor som inte skall vara inblandade. Som tillexempel mitt ex. Normalt att stå och skrika på honom o välja meningen: Jag vill inte ha dig, släpp in mig! Jag blandar också in mina vänner och det blir aldrig bra. Jag skiter fullständigt om min gamla vän inte vill se eller prata med mig, jag behöver inte henne i mitt liv, men jag tycker så jäääävla synd om henne för att hon är så bitter.

7. Jag drar i mig ett glas vin o vi drar mot Kungshamn. Vid Stigscenter (någonstans, mitt i ingenstans) så  uppmärksammar vi att det inte skall ryka brutalt mycket från huven och får stanna o kolla läget. En jävla slang har släppt, och det finns inget vatten i kylaren. Fuckin' great.
2 tjejer som är lika händiga som en mask står alltså och pratar i telefoner med vänner o våra pappor för att de skall säga hur vi skall lösa eländet. Iklädda gigantiska solbrillor, lösnaglar och läppglans skall detta lösas Bakfulla som fan, och stressade för att vi skall möta alla tjejerna på middag klockan 18, då jag såklart hade hunnit fyllesmsa alla dem också, och tvingat dit dem. Tillslut så fixar Mekanikerna bilen, och kör mot Kungshamn. 30 minuter har jag på mig, sminkar på nytt smink på det som jag inte tagit bort från natten innan, (suuuuuuck) och springer ner och dricker massa öl, vin, snackar och har det jävligt trevligt faktiskt... tills...


8. Sen blir det krogen. Status: FRUKTANSVÄRT!


Söndag:

9. Vaknar hemma hos mig (Tack gode gud) mellan 2 killar, och morsan säger att vi skall vara i kyrkan om 20 minuter på minnesgudstjänst. YEAH! 

Behovet av att snacka med gud har dock inte varit störren än idag, så jag kände att det var det bästa som hänt under helgen.

En fruktansvärd helg har precis avverkats, ännu en gång.





Nykterheten kickar nu in, och jag lägger från och med idag ned vinet. På allvar.




Kommentarer
Postat av: maddis

sara sara sara. du ska inte ta en rehab-resa till madeira månne? ^^

2010-03-15 @ 14:39:54
URL: http://www.wildbyhearts.blogspot.com
Postat av: Emma

Asså jag döööööööör. Stackare....=)

2010-03-15 @ 15:56:49
URL: http://emmasnyakille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0