Don't forget to Breathe



Nu har jag precis skissat klart farfars båt, som skall vara i tidningen i dödsannonser.
Märkligt. Man får liksom inte in i huvudet att man sitter och målar sin farfars dödsannons.

Hur som haver, nu har jag iallafall avnjutit ett varmt bubbelbad med ljus och lugn musik. Man glömmer ofta av att man måste ta det lugnt, och hinna andas för att fortsätta vara den människa man är.

Jag har haft sådan beslutsångest angående min framtid och vad jag skall ta tag i för projekt först.
Mamma var hos ett medium och frågade henne å mina vägar vad jag skulle göra i framtiden, och vad jag skall satsa på nu.
Jag har 2 alternativ. Antingen satsar jag på konsten, fortsätter att läsa min konsthistoria och har utställningar med mina tavlor. Eller så skriver jag dendära boken som jag har tänkt skriva på i sisådär 5 år. Jag vill både och, men vet inte vilket projekt jag skall börja med. Jag skall ju köpa en nya dator, så jag kan ta med mig överallt och skriva, men jag vill ju också ha all tid jag kan få till tavlorna. Och att måla är inte helt gratis. Dukar, penslar och färger kostar verkligen jättemycket, men mamma & pappa vill att jag satsar på konsten, så jag tror antagligen jag kommer undan de utgifterna.

Dock sa inte mediumet någonting om min framtid som konstnär, eller författare. Hon sa att jag kommer få ett jobb snart, som jag verkligen tycker om, och som jag kommer bli riktigt framgångsrik inom. Jag kommer klättra på karriärsstegen och göra väldigt nytta för företaget och mig själv. Jag kommer hamna i en storstad och göra succé. Sedan kommer jag träffa the man of my dreams, som jag kommer gifta mig med.

Mamma hoppas på att det är systembolaget jag skall göra karriär inom. Jag hoppas jag kommer bli en respekterad konstnär, vars tavlor förmedlar känslor till människor som väljer att ha dem i sina hem. Jag vill också skriva om mitt liv, vad som hänt vad jag har gjort och hur jag tänker och resonerar. Jag är övertygad om att det blir bra. Affirmation är en kanongrej. Jag VET att min framtid kommer bli strålande, och jag hoppas jag kommer göra människor runt om mig väldigt lyckliga.



Nu skall jag ta ett glas rött, sätta på lite musik, och måla en tavla.


Don't forget to Breathe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0