TACK

Snaaaart är det helg igen. Snart, snart, snart. Har knappt återhämtat mig sedan företagsfesten förra helgen, och nu är det helg igen. MEN. Kim & Jonas åker till Sverige på Lördag morgon. Vilket betyder.. Jag & Linn skall spendera ett paaaar timmar vid poolen, på balkongen och jag föreslog champagne på Lördag morgon, bara för att fira lite.. inte att man blir av med dem.. utan mest för att tja.. ibland behöver man vara ute i vardagen utan män inom hyfsat synhåll. Nu är inte Jonas min man dock, men min högra hand, mitt samvete, och jag är hans hjärna.

Kommer bli hur bra som helst när Jonas spenderar 25 dagar i sverige utan hjärna och jag 25 dagar på Madeira utan samvete. OH OH OH. Kommer bli finfint. Men jag tror det vankas nykter månad nu va... eller, när var midsommar nu igen? Hum.. sist år var det ju inte sådär JÄTTE lugnt kanske. Tror det var 2 eller 3 som befann sig på sjukhuset efter 12 och resten låg däckade i Lidoparken. Jag, Patrik och Linus satt på min balkong och söp oss plakat medans Oskar låg och sov, och min underbara fina Nadja låg i min säng och sussade.

Midsommar. Spelar aldrig någon roll hur mycket man längtat, hur mycket man planerat, fixat, solat. Det spårar ALLTID ändå. Kommer ihåg den sommaren jag spenderade på Smögen (Ljuva, Ljuva Smögen) med ett gäng polare och 500.000 badjävlar. Bryggan, en dryg brud, en liten knuff ner i hamnen och senare filt, handklovar och piké polis buss hem. Underbart. Kommer ihåg att jag satt med typ 4 snorfulla ungjävlar som var fullare än ett oöppnat mjölkpaket och jag. Mika spelades i bilen. Jag var rätt hyfsat nöjd ändå. Hemkörd, och sedan svurit till polisen att inte lämna huset under 24 timmar. Tog väl 24 sekunder så var jag o min väninna ute på stan och snackade traktorer med några bondar som skulle testa utelivet på Kusten. Ovärderliga kvällar som jag är glad att jag varit med om, men sådant som man egentligen är glad att man klarat sig undan. Tacka sin lyckliga stjärna har man ju gjort ett par morgonar.

 Och nu tackar jag den varenda jävla dag. Inte för att jag överlever farliga fyllor, utan just för att jag befinner mig här, just här. Att jag fått detta livet, min själ, hjärna och den faktiska visdom som märkligt nog inte visas mellan fredag till söndag, men de andra dagarna i veckan.

Kim kom hem efter jobbet förut med Räkor och vitt vin. Veckans sköning är alltså given till Kim Liljegren som otippat vänder en Torsdag upp och ner och lyckas dra ut sin bedorande flickvän till Casinot klockan 23. Härliga människor som jag bor med. Tack till dem förresten.

Man borde tacka folk oftare, tack för att du finns, tack för att du hämtade vatten till mig, och TACK för att du gav mig en chans till att få lära känna dig. Tack är ett ovärderligt ord. Faktiskt. Vi nöter det dag ut och dag in. Men folk borde lägga mer tanke och hjärta bakom det. Tack. Och mena det. Underbart, och så vet man att folk blir uppriktigt glada. Att tacka skall inte bara vara hyfs, det skall finnas hjärta och själ bakom det. Har jag inte rätt? Jag vet att jag har rätt.

Nu skall jag ta en dusch, slänga in en tvätt och sedan skall jag kila till sängen. Sova själv idag. Kommer funka kanonbra. Allt är kanonbra. Så jävla nöjd är jag.

God natt på er, och TACK för att ni ens läser om mina märkliga ord och djupt störda tankar.

TACK och vila nu ut er. Det är nämligen en fantastisk dag imorgon och en ny chans att göra ditt liv till det bästa du vet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0