Människor som jag inte tål Vol. 1

Om det är något som jag är trött på, så är det snåla, själviska, egocentrerade människor. Jag ORKAR inte med dessa människor som jag har runt mig, som bara tänker på sig själva, som sätter sig själva i första rummet, och som alltid alltid alltid har någon annan att klandra för sina misstag, och för allt som händer. Det finns ALLTID en anledning till att det inte blev si eller så. Och den anledningen är inte personen själv ifråga, nej. Det går alltid att skylla ifrån sig.

Människor som resonerar såhär har inte en aning om hur mycket de missar av livet. Hur mycket de missar av andra människor som väljer att säga hej när de ses i köket på morgonen, men aldrig någonsin fördjupa sig i deras relation. Folk som jobbat här i flera år, men som aldrig haft någon vidare relation med de som jobbat här längre. "Vi är inte alls lika, så det är inte så konstigt att vi inte är vänner liksom" Eeehm. Nej, det är så i många fall. Men om du skulle öppna dina jävla små portar i hjärnan som är alldeles igenrostade av ditt falska självförtroende, som är igensnöad av att själviskhet som du bär på, så hade du fattat att det finns ingen annan anledning till att du har så lite vänner, mer än att du inte är omtyckt. För att du är inte någon person som man vill umgås med. För du är alldeles för självisk, egocentrisk, inriktad på dig själv, på dig, dig och dig. Vanliga Människor klarar inte av det. Människor klarar inte av besserwissrar. Tyvärr. Så finns dessa personer utplacerade överallt. De som alltid hade något annan att skylla på, för att de inte fick detdär jobbet, för att de inte fick den chansen, för att de inte var bjudna på den festen. Blahablahablaha. Ni hajjar. Me no Lajki. Skärp er liksom. För faaaan vad ni missar människor, som bara rynkar på näsan åt er. Belive me, Im seeing it everyday.

Alltså. Avundsjuka, och kasst självförtroende gör att man inte kan unna andra människor jobb, eller andra saker.  "Jaaaaaha, och varför får du den tjänsten", "Varför fick inte jag den tjänsten" eller om någon annan får en bra tjänst "Jaha, men jag skulle ju haft den, jag är mer värd den tjänsten" Eeeh Nej. Får du den inte, är du inte värd den. Då hade du fått den. Vad är det som du inte kan acceptera? Det är så det funkar. Finns inget att skylla på, för är man värd en tjänst så blir man tillfrågad no matter what. Även om ditt andra alternativ är att bli en freakin' jävla kung, så frågar man. Du kan vara huuur duktig som helst, men det kan vara att detta jobbet inte passade dig riktigt. Det är samma med vänner. Har du inte så mycket vänner. Nej, då har du ju som sagt bara dig själv att skylla. Börja med att ta en jävla koll på dig själv först. Och nu inte på ditt utseende, för det är ändå förstört av din personlighet som lyser igenom. Likaså som det gör på en mindra vacker person med en fin personlighet, så blir de vackrare. Samma sak gäller med de som inte har några fina personligheter. De blir mycket mycket fulare. Och jag kan titta på folk jag egentligen vet att de ser bra ut, och känna Näe, inte en chans i helvetet. Du är inte fin sedan jag lärde känna dig.

Suck.. blir så jääävla trött på dessa människor. Face it liksom. Ibland har jag bara lust att spotta ur mig sanningen. Men det hade kncäkt sådana personer. De kan inte hantera sanningen, därför skyller de på allt annat. 
Var glaaad för andra människors chanser, åtaganden, erbjudanden istället. Testa det, och se att det kommer bli mycket lättare för dig att ha relationer med alla runt om dig, på ett ärligt sätt.

Känner du dig träffad av detta (?) ja men då skall du ändra dig snabbt som fan. Ifrågasätt inte det jag skrivit, skyll inte detta på någon annan, ta tag i dig själv. För det är hos DIG som problemet ligger. Och om du inte tar åt dig av detta. Nej då kan du skratta med mig åt dessa personer, som du också har runt dig varjedag. För de finns också.. överallt. Och de tycks blir fler och fler.

Så jävla surt liksom.

Kommentarer
Postat av: Berit

well said, mate. stammer in till fullo. hoppas du har det bra i ovrigt! har du nat nummer eller? vill ju skicka lite spontana love-sms da & da.



puss!

2010-07-23 @ 13:45:34
URL: http://www.madylin.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0