SÅ. JÄVLA. AVUNDSJUK

"Så glider dem in där, Jonas och brodern Jimmy, på en fin båt in i hamnen i Kalmar, solbrända med solglasögon och pumpar Im on a boat med T-pain på högsta volym. OH MY GOD SARAH, du skulle vart med!!"


Det var första gången jag ville ta livet av Linn.
Jag börjar gråta. Jag grinar, och jag tror att en ådra skall smälla i huvudet. Jag kan inte kontrollera mig och det är någon mix mellan adrenalin och Valium som blandas. Jag blir hysterisk och börjar skrika.

Fyfan. Snacka om att vara så jävla uppslukad av sommarsverige liksom.
Jag är ju uppväxt med havet, båtar, högmusik, sol, sommar, snygga brunbrända män och när jag nu inte sett det på 2 år, och jag får höra den detaljerade historien, så slår det slint någonstans och jag flippar.

Hur kan man bli så känslomässigt rubbad av en historia som innehöll de raderna? Då är man fan inte helt hundra alltså tänker ni nu. Jag instämmer förmodligen med det ni tänker. Men jag ber er att ta en titt på bilden härnedan först. SEN kan vi snacka.

Bröderna Johansson on The Boat, med Kimpan på bryggan.










Antagligen de snyggaste bröderna som satt sina fötter på denna jord, en båt, sommar i sverige, hög grym musik och varsitt leende. Sen blir de joinade av 10 aaas snygga män och kvinnor. Vem fan hade inte börjat grina liksom?



SÅ. JÄVLA. AVUNDSJUK.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0