Det är faktiskt mig det är fel på.

När man vid halv tre på dagen fortfarande inte varit utanför dörren - Om inte balkongen räknas, suttit och stirrat på en flaska rött i 1,5 timmar och undrat om klockan tio är för tidigt för att dra i sig den, ringt 200 paniksamtal till Jacque för att få perspektiv på vardagen så är man till slut rätt nöjd över sig själv ändå när man tar upp kontakten med någon på ön, och möter upp folk för lunch och fotboll på Moynihans och senare promenad i solen, Italiensk glass efter våran sorg och brustna hjärtan över att Argentina åker på stor stryk av Tyskjävlarna och sedan möter vi upp lite fler folk, för mer öl. Efter att artigt tackat nej till Bio på en Lördag (Eeh, ja. VEM går på Bio en lördag när Spanien spelar VM, det är sol och det finns öl) Så jag hängde med gäng no 3 och gjorde de precis nämnda sakerna istället. Efter matchen så blev det inhandling av vin, cider och öl och sällskapsdrickning efter Matchen på balkongen á la Vila Lucitania.

Jag berättade för folket om mitt blogginlägg inatt, inget att mörka liksom. De måste ju få veta att jag tycker kompetensen är låg bland oss. Och när jag haft mitt utlägg och var beredd på en o annan örfil så kommer nickningarna och medhållningarna. De alla tycker samma sak. Det är inga intelligenta konversioner som äger rum bland oss, och vi spekulerade i om det är så att man faktiskt sänker sin nivå och dömer ut de andras kompetens eller om det bara blir så. Det blir nog bara så. Men sen kunde vi också enas om att vi har sjuuukt märkliga , lärande och intressanta konversationer, som aldriog hade ägt rum i Sverige, för där har alla - som nämnt i inlägget innan. Samma uppfattning och intryck som dig själv.

Jag insåg  också idag efter att ha pratat med J, att det KAN inte vara så att det är fel på alla. Det är ju helt omöjligt, och oddsen skrattar mig rakt upp i ansiktet. Självklart är det inte fel på alla, det är fel på mig. Fyfan vad gött. Gött att veta att det inte är fel på 50 stycken, det är mig det är fel på. Så enkelt att ändra, så enkelt att bara acceptera och sluta gnälla. Vad SKÖNT att det gåt att ändra om man vill. Och såklart jag vill.

Jag gick halv tre hemifrån, och kom hem nu. Nu är klockan kvart i fem - PÅ SÖNDAG MORGON. Balkongkvällar med massor av rödvin och INTELLIGENTA (Givetvis till en viss del) människor är så underbart.

Nu skall jag kolla klart på filmen o sen skall jag sova.


Hörs imorgon!

Puss och kram

SJK


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0