Du hinner

Jag blir så jäkla trött på mig själv. Jag stirrar på klockan på min vänster arm helatiden, ständigt. Kan vara mitt uppe i ett samtal med någon, eller närsomhelst. Fast grejen är - jag behöver inte veta vad klockan är. Jag har aldrig bråttom till något, jag har inte en endaste tid i heeela världen att passa, vilket är rätt sjukt vid närmare eftertanke. Ingen stress, men ändå så hets-kollar jag på klockan ständigt. Jo, jag kanske behöver komma till en fest under helgen, o då måste jag ju veta vad tiden är, men jag tror fortfarande inte det hänt att jag vart i tid till en fest. Brukar hamna på mellan 2-4 timmar försent. Men så har jag ju alltid varit dock. Bara att vänja sig och inte ta illa upp som värdinna.

Men idag. Så blev jag så trött efter att ha kollat på klockan 3 gånger under 3 minuter. Vad håller jag på med?
Så. Jag gick in till Christina, och använde hennes lilla apparat som man skriver ut klisterlappar på, och skrev ut en och satte över hela klockan.

DU HINNER. Står det på den. Och jag ser ingen av visarna. Det är svinbra. Nu kollar jag på klockan, inseer att jag har all tid i världen på mig att göra precis vad jag vill, och jag njuter istället. Och för att se vad klockan är så måste jag dra bort o slänga lappen. Därför inseer jag varjegång jag kollar, att det ÄR inte alls viktigt att veta vad klockan är.  Jag kommer aldrig till den viktighetsgraden att jag tarbort lappen. Hur härligt som helst. Alla borde ha en sådan.

Sluta stressa - börja lev! Du hinner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0