2010 är Helylle killens år.

Här sitter jag i Amanda Berg's, bloggdrottningen, modegurun och en fantastisk vän lägenhet i Göteborg. S.J.Ä.L.V.

Undrar ni varför jag sitter själv? Ja, det skall jag allt ta och förklara.
Jag skall börja med att tacka Pulverdieten för att jag sitter själv här, men såklart är det inte bara pulverdieten som är den enda boven här, jag vill också tacka dess medbrottsling Ej existerande ryggrad för att jag aldrig följde med Amanda ut igår. Tanken var inte ens att vi skulle ut, men där Amanda är, där händer det grejer och där det händer grejer är det garanterat ett enormt alkoholflöde. Så Sara Karlsson erkänner sina svagaste punkter officiellt, och säger att hon kommer inte kunna motstå alkohol om hon går ut. För ett glas blir aldrig ett glas i Göteborg, det har jag sedan lääänge lärt mig. Och eftersom jag faktiskt skall köra denna jävla pulergrejen, och faktiskt har bestämt mig, så skall jag inte dricka någon alkohol. HUR gärna jag än vill. Jag var oerhört oerhöört nära att bryta pulverschemat igår kväll och köra Sushi & vin istället. Men icke sa nicke. När Amanda skickade kort på vinglas, så skickade jag kort på Shakes. Må starkaste psyke vinna. Jag skíckade nämligen ut Fröken Berg igår kväll, för att besöka alla happenings som hon lovat att dyka upp på. Hon kände sig väl inte helt hundra med att gå ut utan mig, men jag känner att det är faktiskt helt okej att göra det för jag har själv valt pulvret, och jag har defenitivlt min svaga motståndskraft till alkohol. Så där har ni mig nu sittandes i lägenheten, fortfarande.
För min A-Baby hittade en man igår informerade hon mig om vid 03:24 tiden. Inte mig emot kan jag känna. När Amanda säger att hon skall ta bussen som går vid 00, 01 hem så låtsas man iallafall att man tror henne och nickar och ler. Jag tror hon själv är övertygad om att hon kommer ta den bussen. Så det är ingenting med att hon bara säger att hon skall, för hon SKALL ta den bussen. Det är bara att hon inte vet om att hon inte kommer göra det än. Hon är nämligen precis, på pricken likadan som mig. Och jag är alltid, alltid helt hundra på att jag kommer ta 00-bussen hem. Händer sällan vill jag lova.

Igår hände såklart det sjukaste ever.
Jag traskade in i Nordstan från sidodörren som är minimal och som inte används sådär jätteflitigt av Göteborgs invånare. Jag skulle till H&M och ville inte ha något motstånd så jag valde den vägen, tar upp telefonen för att ringa en uttråkad Oskar, och går rakt in i en människa. Människan är systerbarn till mannen jag hade ett 1,5  års långt förhållande med i hemlighet och när systerbarnet fick reda på att jag legat med hans morbror ett tag, så blev han ju inte sådär överlycklig, då hans syster var min bästa vän och jag råkat missa att berätta detta för henne. Så givetvis givetvis, så springer jag rakt in i honom, alltså FYSISKT krockar med honom. Tack gode gud att jag har färgat mitt hår mökt och hade solglasögon. För jag kollade upp på honom, glodde, svalde, glodde, svalde och pinnade därifrån.
Jag besökte H&M och blev snabbt av med minnet av mitt nyligen traumatiska möte.
Köpte ett par svincoola shades (jag börjar säga shades nu när jag har ett par svincoola shades) Amanda sa att jag ser ut som en filmstjärna, vilket jag tyker är totaly awesome. Själv ser jag mig som någon rockstjärna, för brillorna är fan enorma.  Jag har sedan jag börjat läsa mötley's bok blivit head over heels besatt i Nikki Sixx. Vilken jävla skabbig, sluskig, drogberoende, kvinnoförnedrande, idiot. Och jag faller som vanligt TOTALT för det. Jag tror alltid jag kan ändra dem. Jag faller för dem, alla likadana. Tatuerade, med forna eller pågående drogproblem, som är helt sjukt råa. Alltid samma killar, ständigt och jämt. Jag dras till dem, och de dras till mig. Så är det. Det är därför jag nu skall skaffa en helylle kille. En söt liten kille, med rutiga tröjor, glasögon, vars mamma är hans bästa vän. Japp, honom skall jag ha. För nu räcker det med Hårda killar som suttit inne.
I år är det helylle killens år.






'
Hum... Nikki Sixx. Jag höll ju på ett tag med en kille som faktiskt såg ut som Nikki Sixx. Problemet var ju att Han trodde han faktiskt VAR Nikki Sixx också. Blev lite konstig stämning när han ville att man skulle kalla honom Nikki och inte hans vanliga namn. Undrar vad det nu var förresten. Uppenbarligen kallade jag honom endast Nikki. Vad säger det om mig kan man ju fråga sig såhär i efterhand ?




Undrar om man skulle ta och ringa....
Nej justdet, Helylle kille var det ja.
Men en kaffe kan ju aldrig skada...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0