Rehab is for Quitters

För er som jobbar på kontoret så har jag pratat med Mikaela, och ni skall komma till jobbet på Måndag, OM ni inte blivit kontaktade. Det är ju översvämmning på Correiros och allt är strömlöst, men ni skall komma in, om ni inte blir kontaktade innan.

Bilder från eländet finns här och på Emmas blogg


Madeira.
Jag höll på att få ett jävla freakout när jag fick veta vad som hänt där jag spenderat mina senaste 1,5 år. Jordskalv och översvämmingar. Allt är helt förstört och ett 30 tal personer har dött. Vårat kontor kommer man inte ens in i, då det är översvämmat på hela undervåningen. Shoppingcentren är översvämmade, och familjer har dött i deras hus då det är så jävla mycket stenras så de har blivit krossade. Jag har ringt runt till de flesta, och kollat så alla är okej. Alla säger att de är okej, och att de pratat med varandra. På aftonbladet står det att Sverige kontaktat alla fastboende på Madeira, vilket är ren och total bullshit. Då ingen har blivit kontaktad. Inte ens av våra chefer på kontoret, vilket får mig att bli jävla förbannad. Hur som haver, så är det viktigaste att alla är okej. Tur att våra företagslägenheter är placerade så högt upp att inte något vatten kommer åt dem. De flesta vägarna är floder, och det är tydligen bilar överallt som är inslungade i affärer och byggander, och jag har sett bilder från utanför vårt kontor. Och det är fan kaos. Gud vad jag blir utflippad när sådant händer. Man är så jävla handikappad. Man kan inte göra ett skit. Haiti och Thailand i all ära, men när det händer en själv, och människor som man älskar. Då är det på riktigt liksom. Tack gode gud att ingen blev drabbad. Jag känner ju att det är tur att jag inte var där, att jag några dagar innan faktiskt flyttade hem till Sverige igen, men det hade kännts bättre om jag var där. Med mina vänner, och människor jag bryr mig om och älskar. Nåväl det kanske inte är så farligt iallafall. Man får ju alltid höra det värsta liksom.



3:e dagen i mitt nya Pulverliv.

Det är inte jävla jobbigt, men festligt är det fan inte.
Har haft massa folk här som käkat buffé och som druckit massa vin och öl heeeela kvällen.
Jag själv har suttit med och druckit vatten och tagit snus, efter snus, efter snus. Nu skall gänget sova över här också, som om det inte var straff nog att se de käka sjukligt god mat, och dricka.... V I N. Nej, nu skall de sova här med alla sina barn och vänner och sen skall alla mötas i Karlssons kök till morgonen och äta massa god frukost tillsammans. Fucking fantastic. Tack Mamma och pappa för stöttningen!
Mamma som förresten skulle börja på detta samtidigt som mig, och var anledningen till att jag började för att hon behövde "stöttning" har inte ens börjat. Tack ännu en gång morsan.

Det är ju inte bara på Madeira man inte kan ta sig någonstans nu. Det gäller ju även Svearike. Pappa fastnade med bilen på vår gata idag, och sedan fastnade ett par till. Tur att man har hygglo grannar iallafall. Otur att man har giriga tonårs systrar som absolut skall ha ut sin pappa till systemet för att hon skall på maskerad idag. Bortskämda jävel. Vi kan inte använda vår ytterdörr då det är 1,5 meter snö som täcker den. Och gatorna är enkelriktade, då det inte finns någonstans att lägga snön, så vägarna blir så smala och ja... enkelriktade. Visste ni förresten att det finns en lag som säger att ingenting som legat på marken får slängas i havet (förutom strandade valar och sälar då förmodar jag), så snön får de inte slänga ner i havet, vilket annars hade vart en utmärkt lösning. Men jag undrar bara hur de tänker där... då snön någon gång FÖRHOPPNINGSVIS försvinner och kommer då rinna ned i havshelvetet i vilket fall som helst ?!?. Undrar om de grundade lagen efter att ha sett över Sveriges alkoholkonsumtion och insåg att det finns risk för att en berusad kille slänger en annan berusad kille i havet, efter att de legat på marken ett tag.
Nu sitter det 3 stycken ungar i brorsans rum och spelar XBOX och sjunger till Lady Gaga. Jag skulle SÅJÄVLAGÄRNA vilja joina dem (vad som helst känner jag just nu). Men jag har inte tillgång till 4 liter sprit. Och även om jag haft, så kan jag inte dra i mig det, då jag valt att försätta mig i psykisk obalanserad hälsa genom att dricka PULVER i några veckor. Undrar hur länge jag skall hålla på med skiten. Känns som en evighet redan.

AHA, Nu kom Rednex på också. THATS IT. Nu pluggar jag fanimej i öronpropparna och går och lägger mig.

Hur FAN kan folk klaga på Rehab? Där FINNS det ju inte ens sprit i närheten. Här kan jag sträcka ut en arm och greppa en öl. Rehab är fanimej en jävla barnlek. Testa att vara insnöad på en fest med litervis av vin, då kan vi börja snacka abstinens och dödslängtan.



Rör inte vindunkarna i köket, rör inte vindunkarna i köket, rör inte vindunkarna i köket, rör inte vindunkarna i köket, rör inte vindunkarna i köket....

Kommentarer
Postat av: sebastian supertramp

V-v-vad i helvette s'a'ger du?! Att 4 j'a'vla grinungar med rinniga n'a'sor sitter och spelar xbox? MIN XBOX?!?!?!? Det var droppen!



Btw sa blev vi av med Farmen-Kristina i Thailands Tsunamin och det anser jag som en otrolig f'o'rlust.

2010-02-21 @ 12:46:43
URL: http://leifloketolssonaersnygg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0