You must live Hardcore to be Hardcore.

Åh härliga härliga Morgon.

Det ligger massor av snö, överallt och det är lugnt och stilla ute, helt tyst. Och så är det sol!
Det är helt fruktansvärt vackert. Känns lite som om jag är i en Saga. Jag sitter här och dricker mitt kaffe, kollar ut på 10 minusgrader och är ganska nöjd över att ha 24+ inomhus.

Igår blev det ganska chill. Jag & Emelie gick en promenad och satte oss på Kalmar's och tog ett glas rött innan Afterworken hade börjat (Klockan var 14:30) man får ju inte vara dum. Sen kom resterande och hämtade oss, körde oss till Bolaget eller Bolaaagettttttt som jag har fått för mig att man säger. Jag uttalar det inte som i Systembolaget, jag utalar det som "BO LAG- 1" Mycket märkligt. Men det ger sig väl antar jag. Sen var det hem, tog ett glas vin med mamma och väntade på Mia. Mia kom, vi körde runt lite och kollade på... ingenting. Sen köpte vi Kebab, lösgodis och hyrde en film och drog hem till mig. Blev inte något vidare drag igår då vi bestämde oss för att spara oss till IDAG. Lördag. Ikväll skall vi på Kalas till Nadja, och sen skall vi ut. Åh. Svensk utgång.

Hur som haver, så har jag ett problem. Jaaa jo, tänker ni nu. Hon har ju fler än ett. Jo, det stämmer mina vänner men jag väljer ut endast ETT att prata om nu.
Jag har vänner som bor i Oslo, Lund, Malmö, Kalmar, Eskilstuna, Katrineholm, Göteborg, Vara, Linköping, Uddevalla, Stockholm och Helsingborg. Sen så kommer Linn på besök från Madeira så jag kommer gladerligen få ta mig till Karlskoga också.  Ja. Ni hajjar. HUR skall man kunna ta sig till alla dessa ställen under en väldigt kort period? Tåg. Check! Undrar om det finns multirabbat kort man kan köpa? Aaah, nu börjar min gamla Chef jobba på SJ om 2 veckor dock, så detta kan jag nog fixa. Skall träffa henne på Tisdag, så detta kan nog gå vägen dock. Väldigt passande fröken Wiktorsson.
Min resa börjar nu i Mars. Då jag skall åka till Kalmar och hälsa på mina favorit killar som pluggar där nere, och sen skall jag ta mig vidare till Lund där min fantastiska vän Pontus bor.

Jag har ju alltid resonerat att: Allt som ligger nedåt i landet, ligger nära varandra. Ooooh, ÄNNU en gång så lät jag hjärnan spinna iväg med sina idéer. Det är 263 Kilometer mellan Kalmar & Lund. Tvåhundrasextiotre kilometer. Det är väl 26,3 mil va? Typ. Kan inte detdära när man flyttar komma tecknen åt något håll.
Pust. Jag som är så jävla åksjuk. Nu ställer ni er nog frågan varför jag inte låter mina kära vänner komma o hälsa på mig. Svaret skall ni få genast: Jo, det är för att mina vänner inte är arbetslösa jävla dårar som flyttar ifrån 25+ grader, ett jäkligt soft och roligt jobb, fantastiska vänner och gratis lägenhet med Pool. Därför är det jag som får åka runt och hälsa på dem, just för att de jobbar eller pluggar.

Men Snart är det sommar, och jag skall segla, och gå på smögenbryggan och sitta i gräset, och åka båt och bada och hoppa från klippor, och bila runt till softa ställen i Sverige och gå på festivaler. M M M.
Mars, april Maj - och sedan JÄVLAR så är det igång.



Tänkte också säga att Afterwork är mycket bättre utan ett Work som man fick slita på innan man belönar sig med vinet. Jag menar, vin är ju inget man skall belönas med, det är ju något som skall ingå i ens vardag.
Ooooh, jag vet att Madeira crewet håller med mig. Gött, eller GUTT som Medlyssnar-Jonas säger.


Nedan följer ett exempel på ENKEL Matematik, som jag förstår. Hoppas ni också kan klura ut vad summan av kardemumman blir här.




Ha en fabulös Lördag allihopa.
Nu jävlar är det Hardcore som gäller.


SJK

Kommentarer
Postat av: maddis

haha. karlskoga har inte ens nån tågstation så då får du åka till degerförs & sen ta bussen. hoppas du hade en relativt fin everyheartsday utan för mycket ångest. love u.

2010-02-15 @ 12:10:00
URL: http://www.wildbyhearts.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0