Starwars, Kusiner och total utmattning.

06:27 VÄCKTE KUSINERNA OSS IMORSE. Har glömt säga tack för gästvänligheten.

Kom till stan igår. Äntligeeeen. Men, min kusin tjatade så mycket på oss att komma in till dem så vi struntade i stan (!) Vet, svik mot alla affärer som jag inte besökt sedan i September, men jag känner att det är okej. För jag är barnvakt till de två sötaste barnen i historien, åtminstonde var de det igår. Idag.. är det lite jobbigare. Jag och syrran får gå i skift för att passa upp på barnen. Wilhelm 4, som spelar data och TV spel, och Axel snart 2, som mest tjatar om Pippi, zappar på TV:n och säger att allt är hans och att han heter et vi heter. Ropar Fina: Saaaraaa, så svarar jag. Axel kollar nedlåtande på mig och säger: NÄHÄ! Jag ÄR Sara. Jag är Sara, jagärsarajagärsarajagärsara. Sen får man ge med sig helt enkelt. Han ÄR sara, och allt jag håller i är hans. Men han är lite listig också. Han påminner lite om mig måste jag säga.

Igår så satt han bredvid mig i soffan, i lugn och ro. Han sneglade p åmig, och jag tänkte inte mer på det. Sen... så hittade han min svaga punkt. Det vill säga att kittlas. Han sneglar, och hoppar på mig och sätter sig på mig, gräver ned händerna i halsen på mig och börjar kittlas. Efter ca 30 minuter så blir det lite tröttsamt då jag kippar efter andan men kan ju inte slänga bort honom, för han är jui så liten så liten. Men så jävla listig.
Han vet EXAKT när han skall hoppa på mig, såfort jag har släppt koncentrationen från honom och lagt den på något annat så passar han på. Jag är enormt imopnerad av den talang denna kille bär på. Han kommer bli ett geni.

Jag skall ta mig till Vara idag för att träffa Pärlan, men det ser inte ut som om det kommer bli så himla lätt, då tågen är inställda. Får ingen info på datorn, och att ringa till tidpunkten är helt lönlöst. Jag får helt enkelt ta mig bort till Centralen för att kolla vad som sker. Åh.. Göteborg. Jag blir verkligen innerligt lyckliig när jag anländer till denna staden. Göteborg är nog mitt kall i livet, eller kanske L.A. Men man får ju börja i små skalor.

Näe, nu skall Wille ha datorn för att slaviskt tvinga mig kolla på när han spelar Cross och Skateboard spel.
Igår spelade jag starwars..  och det var faktiskt ganska kul. Usch, jag måste härifrån det ser jag ju.


Adjö på er. Have a nice Onsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0