My mothers Bitch.

Jag har inte en endaste dag sedan jag anlände till Sverige vaknat efter klockan 10 på morgonen. Inte ens på Söndagen som jag trodde skulle vara min sista dag i mitt liv. Nej, inte ens då.

Igår gick jag upp 07:15 och vet ni vad. Jag ställer ingen klocka. Jag vaknar oftast vid 08:30 tiden sätter på kaffe, läser en stund ur någon av mina böcker, sedan så går jag runt i huset och chillar lite, målar lite, pysslar lite, plockar lite, plockar ur och i diskmaskinen, igår gjorde jag mat så min familj kunde komma hem till och äta. Jag går ut med soporna, jag ringer lite samtal, jag bloggar lite och sedan när det blir eftermiddag så har jag åstadkommit en o annan promenad, ett besök hos min farfar eller något annat viktigt. Då kommer mina vänner upp på en fika, eller ett glas vin om det är lite senare. Jag klagar fakistkt inte. Det är Underbart.

Men idag. Så ringde min mamma när jag njöt av min Onsdag. 
"Sara gumman. Diskmaskinen är klar"

OHMYGOD. Vilket jävla frispel jag fick. Kommer inte ens ihåg om jag skrek i luren eller om jag hann lägga på.
Jaha? Vad fan menar hon med det? Jag plockar ALLTID upp ur diskmaskinen när den är klar, jag plockar ALLTID ner i diskmaskinen. Jag tvättar ibland om jag råkar passera badrummet och jag gör ju inte detta för att någon tvingar mig, jag gör det för att jag tycker det är helt okej att göra det. Här om dagen när mina vanliga vänner kom upp på en eftermiddagsfika med mig o mamma, så stod jag o diskade o fixade medans de satt o pratade med mig vid köksbordet. Jag gillar det. Det spelar liksom ingen roll för mig. Jag glider ju bara runt här ändå och gör saker som jag vill göra. Men när hon ringde och sa det.. så gick det sakta upp för mig...


JAG HAR BLIVIT MIN MAMMAS BITCH!



Jag gillar inte att vara någons Bitch, och defenitivt inte min mammas Bitch!
Jag undrar om hon anseer att det är hon som styr mig. Att det är hon som manipulerar mig till att göra dessa sakerna, men inte säger något om det? Hur gör hon? Hypnos? Skriver hon små lappar och ord som hon strategiskt placerar överallt där det står: Diskmaskinen. Ge katten mat. Hämta posten eller Dammsug lite. Så kanske jag omedvetet läser dem varje dag, och sedan automatiskt gör sakerna ?
Kanske hon lägger fram det på ett sådantdär listigt mamma-sätt och säger: Guuuuud vad jag älskar att tvätta. Om jag skulle välja vad som helst i hela världen, så hade jag gjort det varjedag. Då kanske heltplötsligt Sara's hjärna börjar registrera det som ett nöje, och väljer att slänga in en tvätt, istället för att göra något som hon egentligen ville göra?

Jag vet inte hur hon gör det, men nog är jag min mammas Bitch minsann.


Och vet ni vad, jag kan vara min mammas Bitch, för idag har jag kollat på lite skor på nätet som jag skall ha.
Och tänker inte betala själv. För vem är det som hjälper henne varje dag? Vem städar och hämtar posten?
Jaaamenjustejaaaa. Det var du ja Duktigaduktiga Sara. KLART du skall få massa nya skor.


Så.... jag bara undrar....


Who's the Bitch now ?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0