FYFANIHELVETEVILKENJÄVLAÅNGEST

Alltså. SMS på fyllan är det värsta tänkbara. Det må vara en brilliant idé för tillfället, men när du vaknar dagen efter och inseer att du är en jävla psykobitch som inte ens läser svaren som du får av personen du skickar till, utan tolkar dem fritt och fortsätter skicka 500 till, dagen efter - är du inte så jävla Kaxig längre.

Jag HATAR mig själv för att jag skriver så jävla mycket skit på fyllan. Visst finns det kanske känslor som stämmer ibland, och visst kanske jag tycker vissa av sakerna jag skriver, men inte alltid. Och defenitivt INTE i närheten av det som jag skickar iväg. Skrev ca 6 sidor meddelande igår, och det var bara helt skevt alltihopa. Blev fel från början. Började dricka klockan 18 och det fanns tid för att dra i sig en del alkohol. Jag kan fan inte hantera alkohol och mobiler. Dessa meddelandena skrev jag innan klockan ens slagit 12 på natten!! Hajjar ni eller?
Jag vill alltid säga saker till folk när jag druckit, hur mycket jag tycker om dem. För det är bara det jag skriver, men det kan bli så fel. Som inatt tillexempel. Påväg hem från krogen så såg jag vad jag skrivit, och kom då på att jag måste fan vara HELT FRÅN VETTET. Mina vänner som var med instämde och skall numera ha hand om min mobil vid framtida utgångar. Jag funderade på att lägga mig ned i en snöhög och dö. Jävligt händigt kände jag att det var. Min kropp var genomfrusen. Jag kunde inte röra mina fingrar, och att låsa upp dörren var fan pure pain.
Sen låg jag i min säng med 2 täcken, 2 gigantiska kuddar + 6 kuddar till, joggingbrallor, raggsockor och munktröja. När jag vaknade imorse var jag fortfarande under defrost. Och då mina vänner, lade jag mig aldrig i snöhögen igår, jag blev så kall ändå!

Jag är riktigt jävla ledsen för meddelandena du stackare. Och jag hoppas du kommer höra av dig inom... 1 minut egentligen, men det kan jag nog glömma. Om jag inte hört någonting innan imorgon kan jag ju känna att jag är.. körd. FYFANIHELVETESJÄVLAKUKFAAAAN

Jag ångrar det verkligen, och jag kommer fan aldrig mer ens titta på mobilen efter 21 tiden på helgerna. 
Jätte jätte jääättteeeeeeeeee pinsamt, och sjukt märkligt. Jag har läst dem, och jag får inte ihop någonting av det som står där i, med frågan som jag ställde från början.
Men jag lovar, ångesten väckte mig jävligt tidigt imorse. Jag har brutit ihop ETT PAR gånger över allt som skedde igår, och jag kommer aldrig gå ut här igen. Inte innan sommaren iallafall. Punktslut.

Nu skall jag kicka igång med en nykter månad.
Jag ORKAR inte förstöra en sådan viktig relation jag har med denna personen för att jag inte kan kontrollera mina känslor eller handlingar när jag dricker. Det ÄR helt enkelt INTE värt det.



Ha en fucking jävla bra Allahjärtansdag med folk som ni tycker om.
Jag kommer INTE skicka något SMS och gratta er.



Adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0