Säg att du känner honom !?

Och imorgon är det fredag. Helt galet vad snabbt det går.

Erik kommer hem imorgon. Har inte träffat honom sedan September på vår 20 års middag.
Fantastiskt roligt att han kommer iallafall. Saknar honom så jävla mycket. Kommer bli HUR bra som helst. Och snart kommer brorsan. Åh. Kan inte bli bättre. 6 dagar. Yeah!

Erik bor ju numera i Kalmar, och det är väl där jag också hamnar till hösten förhoppningsvis. Hoppas, hoppas, hoppas. Eller så hamnar jag i någon flashig lägenhet i någon storstad, eller så hamnar jag i ett finfint strandhus i Karibien, eller i en fin våning i Italien. Mmmm...

Idag har jag & Mia varit ute och gått på klipporna vid havet. Sanslöst vackert. Kollade bort mot Smögenbron och tackade gud för att det inte var Angeredsbron vi såg. Hade varit riktigt jävla deppigt att bo i Angered. Uuuh.

Innan dess så gick vi runt i inredningsbutiker och jag pekade ut vad jag skall ha i mitt hus i Italien. Sedan hände samma sak som här om dagen.

Det kommer fram en man, vi säger hej. Han börjar snacka lite, och frågar sen om jag är bakfull. Jag sätter Colalighten i halsen och hostar ur mig ett nej. Han skrattar, säger "vi ses" och går.

Öh? Jag kollade för andra gången på väldigt kort tid på Maria med fullkomlig panik och sa: SÄG. ATT. DU. KÄNNER. HONOM. Maria svarar: Nope. Men du gjorde.
Jag kan inte minnas att jag gjorde det. Herregud. Varför var jag inte lugnare när jag bodde i Sverige??
Då hade jag sluppit fundera på vilka män det är som snackar med mig och hur jag egentligen känner dem. Jag skall börja tänka att jag bara ser ut som en annan tjej, som antagligen är super känd, och som alla känner. Ja, så är det nog. För jag känner inte alla dessa män. Det KAN jag inte göra. Hoppas inte jag gör det. Eller.. så är det någon jäkel som typ lagt ut kort, eller någon film eller någonting (inte för att det varken finns kort eller film. Jag säger bara OM) och detta finns någonstans som alla ser, och helt plötsligt så tror de att de känner mig. SÅ public warning: OM ni ser en film eller kort på mig i mycket opassande situationer, så är de fejk. Kan tänka mig att en del personer kommer att fixa så det kommer ut något nu. (Sebban, om du gör detta så kommer jag personligen att strypa dig med skosnörena på dina jävla fina märkesskor) Så, om ni ser något kan ni vara lugna - Det är inte jag!


Om alla män som tror de känner mig och skall börja snacka med mig när de ser mig bara kunde låta bli, hade allt varit fantastiskt gött. Jag är inte det minsta intresserad av er eller vad ni har att säga. Ni besparar mig endast massa ångest om ni håller tyst. Tack på förhand.

Nu skall jag gå & se om det finns någon på Blocket som säljer ett nytt ansikte.

God kväll !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0