Uppe med Tuppen

MAAAH. Sex timmars sömn, det är pure galenskap. Ingen människa kan möjligen nöja sig med sex freakin' timmar!
Sover jag 11 timmar, så ser jag ut som en naturlig skönhet efter det. Men sover jag 6 timmar som jag gjort de senaste veckorna, då jag har fått någon fix idé att gå ut mellan 5-6 på morgonen, så ballar min hy ut totalt, och jag ser förjävlig ut. Mamma erbjöd mig igår en ansiktsbehandling på ett SPA. Om min MAMMA tycker att jag är ful vem skall då tycka att jag är vacker no matter what? Nej, detta måste få ett slut. Jag måste få mer sömn. Kom in från promenaden klockan 7. Herregud. Och min dag startar nu med dagens andra kanna kaffe. Inte konstigt att jag är så trött på kvällarna när mina dagar startar klockan 5 på morgonen. Men egentligen, så är jag ju mycket gladare, piggare och bättre på allt jag gör när jag bara får 6-8 timmars sömn, och jag är inte dötrött på morgonen när jag bara sovit 6, förutom idag. Jag kom på att det var total madness att gå ut på gatorna klockan 6.

Fast. Grejen är att jag gillar det. Jag tycker det är jätteskönt att komma upp tidigt, hälla i sig kaffe, gå en timmes promenad, ännu mer kaffe, läsa tidningen och äta frukost. Ja, jag antar att det inte är såmånga arbetslösa ungdomar i min ålder som håller på som jag gör. Förut beklagade jag mig över att jag behöver en ny höft. Jo, för jag är ju sisådär 234 år gammal ja. Herregud.

Om ca 3 veckor kommer min broder hem. Han skickade ett meddelande till mig igår där inte en enda av meningarna: Skit ner dig, fuckface, fimpiz, eller något annat gulligt fanns med. Mamma sa att sebban är väl för GULLIG, jag sa att det ligger en hund begraven. Mycket riktigt. För minuterna senare får jag ett till där det står: Gud, är jag full eller vad? God natt. Mmhm, då hade han ju vart på Galejj innan vad klart. Men han är för härlig, och jag saknar honom varjevarjevarjedag. Nu skall jag läsa tidningen och sen skall jag käka frukost.


Återkommer snarast.

GOD MORGON PÅ ER!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0